• Inzetbaarheid

  Waarvoor kunt u mij inzetten? In eerste instantie kan ik u helpen met het schrijven van teksten en het maken van video's. Nu kan het een niet zonder het ander want boodschappen via diverse kanalen moeten op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Dat betekent dan ook dat er enige samenhang moet zijn en dat is weer terug te leiden tot een communicatie strategie. 

  Om een en ander in een breder kader te plaatsen is het wellicht nuttig dat u enig inzicht heeft in de ervaring die ik hiermee heb opgedaan. Als marketing Manager heb ik mij bezig gehouden met het 'vermarkten' van pensioenen en ziektekosten in de zakelijke markt. Toen ik destijds begon gebruikte mijn voormalig werkgever prachtige advertenties in de lokale media met daarin de boodschap om een pensioen vooral te verzekeren. 

  De redenen om dat te doen werden er niet bij gegeven en daarin school een grote kans. Ik ben dan ook begonnen met het organiseren van seminars en workshops waarin de technische maar ook de financieel economische aspecten op een heldere manier over het voetlicht werden gebracht. Later is daar een Best in Business Award aan toegevoegd, een prijs voor de ondernemer in het MKB die kon aantonen dat hij of zij de basis beginselen van Business Excellence op een goede manier toepaste. Uiteraard werden deze bewijzen getoetst door een onafhankelijk management advies bureau en kon de ondernemer live in een B-to-B radioprogramma toelichten waarom hij vond dat hij deze award zou moeten winnen. Kortom; er werden diverse instrumenten ingezet om die ene boodschap over te brengen, uiteraard in samenhang met elkaar. 

 • Met de opkomst van social media en met name youtube en vimeo is het nu makkelijker om uw video producties te delen met uw stakeholders. Maar heeft u de expertise in huis? We kunnen allemaal met onze telefoon een korte film maken maar de boodschap op een juiste manier overbrengen vraagt veel meer planning en organsatie. Wat wil ik vertellen? Hoe wil ik dat vertellen? Wat moet wel en wat moet niet in beeld?  Wie kan uw bedrijf goed vertegenwoordigen in de film? 

  Lees meer

 • Een tekst schrijven is voor sommige mensen geen enkel probleem en voor anderen juist weer een enorme uitdaging. In de loop van de jaren heb ik uitgebreide ervaring opgedaan met het schrijven van teksten voor brochures, flyers, folders, websites, social media, magazines et cetera. Door deze ervaring kan ik u ook helpen met het schrijven van teksten. Dat teksten die u deelt via verschillende kanalen op elkaar aan moeten sluiten, spreekt uiteraard voor zich. 

  Lees meer

 •  Als u actief bent in de (zakelijke) dienstverlening heeft u veel te maken met continu veranderende marktomstandigheden, met telkens veranderende wet- en regelgeving. Dat betekent dat uw relaties goed moet informeren over deze veranderingen. Redenen waarom deze veranderingen ook gevolgen hebben voor uw relaties en voor uw dienstverlening aan hen. Een webinar is een uitstekend instrument om uw kennis te delen met uw relaties.

  Lees meer