• Tekst producties

  Een tekst schrijven is voor sommige mensen geen enkel probleem en voor anderen juist weer een enorme uitdaging. De dagelijkse werkzaamheden maken vaak dat je telkens wordt afgeleid en daarom steeds weer opnieuw moet beginnen. Dan moet je er weer helemaal in komen, bedenken wat je had geschreven en waarom je dat had geschreven. 

  'Schrijven is schrappen' zei Godfried Bomans ooit. Niets is minder waar. Een tekst is altijd subjectief en iedereen kijkt er anders naar. Dat kan betekenen dat je telkens het idee hebt dat het nog niet is wat je eigenlijk wilt zeggen. Overweeg daarom om het schrijven van teksten in eerste aanzet uit te besteden aan een derde. Hij of zij kijkt met een frisse blik en mogelijk ook zonder voorkennis. Zo maak je tekst ook leesbaar voor de buitenstaander. 

  Ik kan u ondersteunen met het schrijven van teksten voor:

  1. Brochures/Folders/Flyers
  2. Websites
  3. Artikelen
  4. Social media
  5. Magazines 
 • Magazine

  Jarenlang ben ik werkzaam geweest als marketeer in de financiële dienstverlening en vooral op het terrein van pensioenen voor bedrijven. In die rol heb ik talloze seminars en workshops georganiseerd. Er werd gesproken over de houdbaarheid van pensioenstelsels in Nederland en daarbuiten. Actuarissen en fiscalisten gaven hun visie over de houdbaarheid van pensioenen in een vergrijzende samenleving. Veel van wat werd besproken is gebundeld in het 'Pensioencahier'. Voor dit magazine heb ik diverse teksten geschreven.