• Videoproducties

  Met de opkomst van social media en met name youtube en vimeo is het nu makkelijker om uw video producties te delen met uw relaties. Een ander voordeel is dat u met een behulp van een korte video heel goed kunt uitleggen waarom de bezoekers van uw webpagina of social media kanaal zaken met u zouden moeten doen. 

  Lange teksten worden steeds minder gelezen. In Google Analytics en Facebook statistieken kunt u zien dat foto's en/of video's een veel hogere attentiewaarde hebben. Dat geldt overigens niet alleen voor uw website maar ook op uw social media kanaal. 

  Ik werk met professionele video apparatuur en editing software en ben in staat om snel en tegen een hele redelijke prijs een korte video reportage te maken. 

   

 • Wijnproducent 'Le Cecche'

  In Piedmonte, in Italië worden hele bijzondere wijnen geproduceerd. Dat geldt vooral voor de Barolo streek. 

 • Gastrobar Bij Rozendaal

  Een presentatie van GastroBar Bij Rozendaal door André Driezen. Aan bod komen uiteraard het restaurant zelf, het Chef's dinner op vrijdag en de mogelijkheden voor catering voor zowel diners in de huiskamer tot grotere evenementen.

  Gastrobar bij Rozendaal is gelegen in de wijk 'Roombeek' in Enschede. Een wijk met aandacht voor de geschiedenis, kunst, cultuur en architectuur. Gastrobar het Rozendaal ligt midden tussen @Rijksmuseum Twente en @Twentse Welle.

 • Dans & Ballet

  In de loop van de jaren heb ik diverse videoreportages gemaakt voor de Vooropleiding Theaterdans van het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede. Deze vooropleiding is een erkende vooropleiding. Dat wil zeggen dat het Ministerie van OCW deze opleiding een DAMU licentie heeft verstrekt. Danstalent zet hier de eerste stappen op weg naar een professionele danscarriêre. 

 • Midden & Kleinbedrijf

  Op verzoek van wijnkoperij Henri Bloem heb ik een korte videoreportage gemaakt over deze wijnhandel. 

 • Promotiefilms

  In de loop van de jaren heb ik diverse korte video reportages gemaakt voor de Vooropleiding Theaterdans van het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede. Een van de video's was een korte promotiefilm welke op Facebook wordt gebruikt voor de werving van nieuwe leerlingen. 

 • TSM Business School

  Video producties vormen een uitstekend instrument om uw merk over het voetlicht te brengen. Bijgaand treft u een videoverslag aan van een Super Masterclass van TSM Business School.